Waar je kan ontspannen

in een oase van groen en rust

Manege St Hubert logo
Manege St Hubert

Privacyverklaring & Cookies

Manege St. Hubert

Adres:
Bosdreef 50
2950 Kapellen

Telefoon: 03/605 87 90

E-mail: info@manegesthubert.be

PRIVACYVERKLARING

Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met het gebruik van uw gegevens, zoals omschreven in deze Privacyverklaring. Deze privacyverklaring kan wijzigen. We raden u dan ook aan deze verklaring regelmatig te lezen zodat u op de hoogte bent van eventuele wijzigingen. Wij verwerken persoonsgegevens steeds en uitsluitend in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Privacy

Manege St. Hubert respecteert de privacy van alle websitebezoekers. De gegevens die u eventueel op deze website achterlaat worden dan ook zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld. Wij gebruiken alleen gegevens die uitdrukkelijk en vrijwillig zijn gegeven door personen die onze website bezoeken, informatie aanvragen en/of bestellingen plaatsen. Gegevensuitwisseling op de website is bovendien versleuteld met een SSL-certificaat.

Bewaren van gegevens

Wij bewaren uw gegevens niet langer dan noodzakelijk. Dat wil zeggen dat wij gegevens bewaren zolang dat nodig is om de door u gevraagde dienst te leveren. Uitgezonderd hiervan zijn de gegevens die wij langer moeten bewaren omdat de wet ons dit verplicht, bijvoorbeeld voor boekhouddoeleinden.

Indien u via de website informatie of een offerte aanvraagt, vragen wij naar uw naam en enkele aanvullende gegevens zoals uw e-mailadres. Indien u een bestelling plaatst, registreren wij daarnaast ook eventueel uw telefoonnummer en bijkomende adresgegevens indien het facturatieadres en leveradres verschillend zijn.

Wij verzamelen enkel die gegevens die nodig zijn voor het uitvoeren van de gevraagde diensten. Verkregen gegevens worden in geen geval aan derden verstrekt, tenzij dit wettelijk verplicht is.

Cookiebeleid

Er wordt gebruikgemaakt van cookies om de door u gezochte informatie veilig te kunnen aanbieden en de website technisch goed te laten functioneren. Cookies worden niet gebruikt voor het doen van ongevraagde aanbiedingen. (Zie verder.)

IP-adres en domeinnaam

Voor beveiliging en optimalisering van de website registreren wij uw IP-adres en domeinnaam. Wij bekijken ook met welke type browser u onze website benadert. Dit doen wij om de faciliteiten en functies aan te passen aan de apparatuur van u als bezoeker om te voorkomen dat onze website niet goed leesbaar is. Deze informatie is eigendom van Manege St. Hubert. Deze informatie wordt in geen geval aan derden verstrekt, tenzij dit wettelijk verplicht is.

Websites van derden

Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze websites op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Lees altijd voor gebruik van de desbetreffende website de bijbehorende privacyverklaring. Hierin staat meer informatie over de manier waarop zij met uw gegevens omgaan.

Recht op inzage, correctie en/of verwijdering van uw gegevens

U heeft het recht om te vragen om inzage in en correctie of verwijdering van uw gegevens. U kan ons steeds contacteren om deze op te vragen. Om misbruik te voorkomen kunnen wij u daarbij vragen om uzelf te identificeren, bijvoorbeeld door middel van een kopie van uw identiteitskaart. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, moet u een kopie van de cookie in kwestie meesturen. U vindt deze terug in de instellingen van uw browser.

Behoudens gegevens die wij moeten bewaren om wettelijke of juridische redenen hebt u op elk moment het recht om te vragen dat uw persoonsgegevens worden verwijderd. Het volstaat daarvoor om ons te contacteren via telefoon, e-mail of het contactformulier op onze website.

U hebt ook het recht om kosteloos te vragen dat uw persoonsgegevens niet gebruikt worden voor marketingdoeleinden. Eveneens beschikt u over het recht om een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit (vroeger Privacycommissie) - Drukpersstraat 35, 1000 Brussel - https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be/.

COOKIEBELEID

Wat is een cookie?

Een cookie is een eenvoudig klein tekstbestand dat tijdens uw bezoek aan een website op bijvoorbeeld uw computer, tablet of smartphone wordt geplaatst. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer worden herkend door de betreffende website.

Manege St. Hubert gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat de website goed werkt en u een optimale gebruikerservaring hebt. Met behulp van een sessie-cookie kunnen wij zien welke onderdelen van de website u tijdens uw bezoek heeft bekeken. Wij kunnen de informatie op onze website daardoor zoveel mogelijk toespitsen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra u uw webbrowser afsluit.

Verzamelen gegevens voor algemene onderzoeks- en analytische doeleinden 

Om te bepalen welke onderdelen van de website het meest interessant zijn voor onze bezoekers, meten wij met cookies hoeveel bezoekers er op onze website komen en wat het meest bekeken wordt. Van de verzamelde informatie maken wij statistieken. Dit biedt ons inzicht waardoor wij de structuur, navigatie en inhoud van de website kunnen aanpassen aan uw wensen. De statistieken en overige rapportages herleiden wij niet naar personen.

In- en uitschakelen van cookies en verwijdering ervan

Uiteraard is het ook mogelijk om cookies te blokkeren of om geen toestemming te geven. De meeste webbrowsers kunnen zodanig ingesteld worden dat cookies niet geaccepteerd worden. De wijze waarop u dit kan doen, is afhankelijk van de browser die u gebruikt. U moet er rekening mee houden dat bepaalde delen van de Manege St. Hubert-website niet of niet optimaal functioneren wanneer u cookies blokkeert. Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies vindt u in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van uw browser.

Manege St. Hubert gebruikt volgende cookies

Cookie Doel van de cookie Levensduur
Sessie-cookie Bewaart sessie-informatie. Tot sluiten browser
Agreed Cookie Gaat na of het cookiebeleid is goedgekeurd. 1 maand
Google Analytics We gebruiken Google Analytics om de doeltreffendheid van onze marketingcampagnes te meten. 2 jaar
Sociale media Facebook, YouTube, Instagram en andere sociale mediakanalen plaatsen hun eigen cookies om hun inhoud correct weer te geven op de site. Verschillend; zie de websites van deze bedrijven

DISCLAIMER

De informatie op deze site, met inbegrip van de merken, logo’s, tekeningen, data, product- of bedrijfsnamen, teksten, beelden e.d., is uitsluitend bestemd voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik. Het is zonder schriftelijke toestemming van Manege St. Hubert niet toegestaan de inhoud van deze site, of van (onderdelen) van daarop beschikbaar gestelde publicaties, te verveelvoudigen, te wijzigen, op te slaan in een geautomatiseerd gegevensbestand, openbaar te maken in welke vorm en voor welk doel dan ook.

Wij hebben de informatie op deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks kan het voorkomen, dat bepaalde informatie verouderd of niet (meer) correct is. Manege St. Hubert aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van handelen of nalaten op grond van de aangeboden informatie.

Wij hebben alle maatregelen genomen die redelijkerwijs mogelijk zijn om deze site vrij te houden van computervirussen, maar wij kunnen er niet voor instaan dat de site hiervan geheel vrij is. Manege St. Hubert is niet aansprakelijk voor schade die als gevolg van het raadplegen van deze site door virussen wordt veroorzaakt aan uw computerapparatuur of computerprogrammatuur.

Deze site bevat hyperlinks naar andere internetsites die Manege St. Hubert niet inricht of onderhoudt. Elke aansprakelijkheid voor de inhoud en toepassing van deze sites wordt door Manege St. Hubert uitgesloten.

Indien u nog vragen hebt over ons privacy- en cookiebeleid, kan u ons steeds contacteren via info@manegesthubert.be.

Laatste update: 18/06/2018